Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un bulamamak

Rüyada un bulamamak

Rüyada un bulamamak hile ile mal elde etmeye, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, işlerin açılacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Rüyada un bulamamak gördüyseniz:

  • İlginizi bekleyen alanlarda fark yaratmak için çalışmaları hızlandırın.

Rüyada un bulamamak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına yorulur.

Rüyada elbiseyi bulamamak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada çıkışı bulamamak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada çamura bulanmış birini görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla arayıp bulamamak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest almak için su bulamamak günahtan temizlenmeye, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada arayıp bulamamak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada evin yerini bulamamak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments