Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un ve buğday görmek

Rüyada un ve buğday görmek

Rüyada un ve buğday görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada un ve buğday gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormanız durumunda istemediğiniz cevaplar alabilirsiniz.

Rüyada buğday un görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini işine veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada un ve buğday görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğdayı un yapmak başarılı adımlar atacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada buğday unu görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada hamile oldu unu görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada unutarak orucu yemek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birşey unuttuğunu görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada un değirmeni görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments