Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unun görmek

Rüyada unun görmek

Rüyada unun görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada unun gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Rüyada mısır unu yemek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine tabir olunur.

Rüyada çuvallarla un görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada un satın almak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada unun içinde para görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanta unuttuğunu görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada un hamur ekmek görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah un görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet eder.

Rüyada unu kurtlu görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments