Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un almak

Rüyada un almak

Rüyada un almak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, çektiği zorlukların biteceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada un helva yapmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden un almak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile oldu unu görmek emrinde insan çalıştıracağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işaret etmektedir.

Rüyada unu görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek çok başarılı işlere adım atacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada un içinde böcek görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere un serpmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret eder.

Rüyada unla uğraşmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments