Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlası sulamak

Rüyada buğday tarlası sulamak

Rüyada buğday tarlası sulamak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada buğday tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Rüyada buğday tarlası sulamak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, bereketli ve hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada buğday tarlasını sulamak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, içine fesat düşeceğine delalettir.

Rüyada pamuk tarlası sulamak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına delalettir.

Rüyada mısır tarlası sulamak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hiç istemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karpuz tarlası sulamak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekin tarlası sulamak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına yorulur.

Rüyada tarla suladığını görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, mali gücünü yitireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarla sulamak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments