Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz tarlası sulamak

Rüyada karpuz tarlası sulamak

Rüyada karpuz tarlası sulamak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, duaların kabul göreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine inanılır.

Rüyada karpuz tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Rüyada karpuz tarlası sulamak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada karpuz sulamak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş tarla sulamak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada tarla sulamak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlası sulamak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pancar tarlası sulamak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Rüyada sebze tarlası sulamak sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, manevi mutluluğu tadacağına inanılır.

Rüyada domates tarlası sulamak problemlerin çözüme kavuşacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments