Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla sulamak

Rüyada tarla sulamak

Rüyada tarla sulamak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kafasının karışacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulur.

Rüyada tarla sulamak gördüyseniz:

  • İmajınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda rahatsızlık verebilecek adımlar atmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada yeşil tarla sulamak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş tarlayı sulamak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada tarla suladığını görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yonca tarlası sulamak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pancar tarlası sulamak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine tabir olunur.

Rüyada sebze tarlası sulamak borçların hafifleyeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada buğday tarlasını sulamak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada kuru tarla sulamak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments