Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlasını sulamak

Rüyada buğday tarlasını sulamak

Rüyada buğday tarlasını sulamak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, karşılıksız bırakmayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine inanılır.

Rüyada buğday tarlasını sulamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Rüyada buğday tarlasını sulamak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlası sulamak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tarla sulamak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine delalettir.

Rüyada boş tarla sulamak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada yonca tarlası sulamak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada domates tarlası sulamak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulur.

Rüyada tarla sulamak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada pancar tarlası sulamak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, kısmetin kapanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments