Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla suladığını görmek

Rüyada tarla suladığını görmek

Rüyada tarla suladığını görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, biraz dinleneceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarla suladığını gördüyseniz:

  • Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yonca tarlası sulamak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına yorulur.

Rüyada kuru tarla sulamak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarla suladığını görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlası sulamak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada domates tarlası sulamak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada karpuz tarlası sulamak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarla sulamak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tarla sulamak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, rahata kavuşacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments