Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır tarlası sulamak

Rüyada mısır tarlası sulamak

Rüyada mısır tarlası sulamak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, dilediği gibi yaşayacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada mısır tarlası sulamak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru tarla sulamak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına rivayet eder.

Rüyada sebze tarlası sulamak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işaret eder.

Rüyada domates tarlası sulamak yönetici makamına oturacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet eder.

Rüyada tarla sulamak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasını sulamak kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayatını yoluna koymaya, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına yorulur.

Rüyada pamuk tarlası sulamak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tarla sulamak zafer elde edeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments