Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk tarlası sulamak

Rüyada pamuk tarlası sulamak

Rüyada pamuk tarlası sulamak şükrederek yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pamuk tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var.

Rüyada pamuk tarlası sulamak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada pamuk sulamak rızık bolluğu içinde olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada tarlaya pamuk ekmek yılmayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pamuk tarlasında pamuk toplamak aile bireylerinin mutlu olacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada tarlada pamuk toplamak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada pamuk tarlası görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, eline geçen malları tutamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini pamuk tarlasında görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil pamuk tarlası görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments