Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunu ölçmek

Rüyada boyunu ölçmek

Rüyada boyunu ölçmek içinin de rahat edeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boyunu ölçmek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren konularda yeni şeyler öğrenebilirsiniz veya imajınızı ilgilendiren gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin boyunu ölçmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunu ölçmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada boyunu ölçmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada arazi ölçmek müşterilerinin çoğalacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yeri ölçmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada biriyle boy ölçmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumaş ölçmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada nabız ölçmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments