Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tansiyon ölçmek

Rüyada tansiyon ölçmek

Rüyada tansiyon ölçmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, mirasa, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yaşamına bakacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçmek gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada tansiyon ölçmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yaşamının da düzene gireceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçtürmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, olmayacak hayallere kapılacağına delalettir.

Rüyada tansiyon aleti görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tansiyon hastası olmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tansiyon bakmak bir ömür olacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada uzunluk ölçmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments