Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi ölçmek

Rüyada bir şeyi ölçmek

Rüyada bir şeyi ölçmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ömrünün de uzun olacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi ölçmek gördüyseniz:

  • Çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir.

Rüyada bir şeyi ölçmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, hileye, fesada bulaşacağına işarettir.

Rüyada bir yeri ölçmek kafasının rahatlayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada arazi ölçmek parasına da para ekleyeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birşey ölçmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, hırsızlık yapacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday ölçmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu ölçmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına işaret eder.

Rüyada yatak ölçmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada metre ölçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments