Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arazi ölçmek

Rüyada arazi ölçmek

Rüyada arazi ölçmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, depresyona gireceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, işlerin aksamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arazi ölçmek gördüyseniz:

  • Para akışı hızlanabilir.

Rüyada arazi ölçmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kumaş ölçmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret eder.

Rüyada yol ölçmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalettir.

Rüyada metreyle boy ölçmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin boyunu ölçmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına delalet eder.

Rüyada birşey ölçmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına alamet eder.

Rüyada cetvelle ölçmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metreyle yeri ölçmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments