Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa ölçmek

Rüyada arsa ölçmek

Rüyada arsa ölçmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa ölçmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler önemli fırsatlar doğurabilir.

Rüyada arsa ölçmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada yol ölçmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet eder.

Rüyada biriyle boy ölçmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, evlenme yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunu ölçmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bel ölçmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada metre ölçmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada karışla ölçmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi ölçmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments