Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ölçmek

Rüyada mezar ölçmek

Rüyada mezar ölçmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar ölçmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Rüyada mezar ölçmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, insanları kandıracağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir yeri ölçmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada kilo ölçmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, rızık bolluğu içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeri ölçmek mutluluğun kapıyı çalacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada metreyle boy ölçmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işaret eder.

Rüyada kilosunu ölçmek kıdem atlayacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada birinin boyunu ölçmek kazançlı işlere girileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments