Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk şemsiye görmek

Rüyada bozuk şemsiye görmek

Rüyada bozuk şemsiye görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk şemsiye gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada bozuk şemsiye görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada açılmamış şemsiye görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf şemsiye görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiye hediye vermek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işarettir.

Rüyada şemsiye tutmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye şemsiye almak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments