Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye hediye vermek

Rüyada şemsiye hediye vermek

Rüyada şemsiye hediye vermek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hasret ve özlem gidereceğine, fakirlerin güleceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, heveslerin söneceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada şemsiye hediye vermek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların üzerinden geçebilir, istediğinizi almanızı sağlayacak değişiklikleri yapabilirsiniz.

Rüyada hediye şemsiye almak kazancının artacağına,, dertlerin ve sorunların artacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye almak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye edildiğini görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiye hediye etmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye vermek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, rahatının bozulacağına delalet eder.

Rüyada sarı şemsiye açmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada rengarenk şemsiye görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine alamet eder.

Rüyada erkek şemsiyesi görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments