Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye şemsiye almak

Rüyada hediye şemsiye almak

Rüyada hediye şemsiye almak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye şemsiye almak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada şemsiye hediye edildiğini görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye hediye vermek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hediye şemsiye almak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye hediye etmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye hediye almak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye seçmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açılmamış şemsiye görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada şemsiye vermek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments