Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf şemsiye görmek

Rüyada şeffaf şemsiye görmek

Rüyada şeffaf şemsiye görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çeşitli kırgınlıklar olacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada şeffaf şemsiye gördüyseniz:

  • Hafif tatsız olarak değerlendirilebilecek olaylar veya belli belirsiz hareketler belli konularda bazı düzenlemeler ya da değişiklikler yapılması gerektiğinin göstergesi olabilir.

Rüyada şeffaf şemsiye görmek kendisi için mal mülk alacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeffaf naylon görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeffaf dosya görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeffaf ayakkabı giymek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok güzel günler göreceğine, gözyaşına boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeffaf yılan görmek müşterilerinin çoğalacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeffaf kutu görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf böcek görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, yeni bir eve taşınılacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeffaf cam görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments