Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para saymak

Rüyada bozuk para saymak

Rüyada bozuk para saymak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, her konuda gelişme gösterileceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına yorulur.

Rüyada bozuk para saymak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sorumlulukların azalacağına, moralinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para saydığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para saymak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk demir para saymak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın ve para saymak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, rahat nefes alınacağına işarettir.

Rüyada para bulmak ve saymak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada madeni para saymak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada para almak saymak malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments