Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para almak saymak

Rüyada para almak saymak

Rüyada para almak saymak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para almak saymak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir.

Rüyada kağıt para saymak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada eşinin para saydığını görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sıhhat ve moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada para saydırmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada bozuk demir para saymak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil para saymak hayatının yoluna girmeye başlayacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın para saymak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada para saydığını görmek yolculuğa çıkmaya, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments