Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk demir para saymak

Rüyada bozuk demir para saymak

Rüyada bozuk demir para saymak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işarettir.

Rüyada bozuk demir para saymak gördüyseniz:

  • Zor bir görev veya iş hakkında uzun zamandır düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada bozuk demir para saymak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada demir para saydığını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Rüyada demir para bulmak ve saymak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para saydığını görmek ekmek ve dünya malı alacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para saymak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir bozuk para görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk demir para görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments