Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para saydığını görmek

Rüyada bozuk para saydığını görmek

Rüyada bozuk para saydığını görmek zenginliğinin artacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para saydığını gördüyseniz:

  • Neyi iyi yaptığınızın farkına varmanız yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada bozuk para saydığını görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine işarettir.

Rüyada bozuk demir para saymak hem geleceğinin güzel olacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, toplum için faydalı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para saymak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada para almak ve saymak öz güveninin yerine geleceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının para saydığını görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt para saydığını görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hataların düzeltileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski kağıt para saymak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments