Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madeni para saymak

Rüyada madeni para saymak

Rüyada madeni para saymak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, rakiplerin alt edileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada madeni para saymak gördüyseniz:

  • Ani teklifler veya öneriler karşısında farklı farklı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada madeni para saymak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına yorulur.

Rüyada madeni para vermek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden madeni para toplamak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk madeni para görmek yolunun açık olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada değerli madeni para görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada madeni eski para görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük madeni para görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada madeni para görmek yardım edeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments