Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada bozuk para saydığını görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para saymak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada bozuk demir para saymak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, onu darda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yabancı para saymak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, dertlerine çare bulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada metal para saymak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada para bulmak ve saymak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parasını saymak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ağzının tadının bozulacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments