Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para bulmak ve saymak

Rüyada para bulmak ve saymak

Rüyada para bulmak ve saymak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, nimet ve berekete ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, kırılan kalbin onarılacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada para bulmak ve saymak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde daha şanslısınız.

Rüyada para bulmak ve saymak bütçesinin daralacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet eder.

Rüyada demir para bulmak ve saymak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının para saydığını görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin para saydığını görmek inancının eksileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalettir.

Rüyada demetle para saymak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, amaçlarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada para saydığını görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada metal para saymak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tomarla kağıt para saymak kötü haberlerin alınacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayat daha olumlu bakılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments