Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk asansör görmek

Rüyada bozuk asansör görmek

Rüyada bozuk asansör görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk asansör gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada asansörü bozuk görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada bozuk asansör görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada bozuk asansöre binmek işlerinin yolunda gideceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet etmektedir.

Rüyada asansörden indiğini görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansör aşağı inmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada asansörden inmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde asansör görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işaret eder.

Rüyada asansörle yukarıya çıkmak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments