Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörü bozuk görmek

Rüyada asansörü bozuk görmek

Rüyada asansörü bozuk görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörü bozuk gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada asansörü bozuk görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret eder.

Rüyada bozuk asansöre binmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk asansör görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hoşluk içinde olacağına, iyi konumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle yükselmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde asansör görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına işaret eder.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada asansöre binmemek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments