Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör aşağı inmek

Rüyada asansör aşağı inmek

Rüyada asansör aşağı inmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada asansör aşağı inmek gördüyseniz:

  • Muhakkak karşılığını göreceksiniz.

Rüyada asansörle aşağı inmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, tüm kederinin uçup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek atılan adımların zarar vereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Rüyada asansörle aşağıya inmek haksızlıklara uğranılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı inmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada asansör aşağı inmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kötü sözler duyulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments