Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden inmek

Rüyada asansörden inmek

Rüyada asansörden inmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, eğlenceli günler geçireceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine işarettir.

Rüyada asansörden inmek gördüyseniz:

  • Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada asansör inmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada asansörden hızla inmek çok eğleneceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle hızlı inmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, anne baba dualarının alınacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansöre binmek ve inmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sırların ortaya çıkmasına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle aşağıya inmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, malın bereketinin artmasına işaret eder.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada asansörden aşağı inmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments