Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden indiğini görmek

Rüyada asansörden indiğini görmek

Rüyada asansörden indiğini görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, Allah’a dua edeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, başarılarının devamının geleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden indiğini gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada asansörle indiğini görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına yorulur.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada asansörün indiğini görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörden indiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağın denize indiğini görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan indiğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiyi denize indirmek hayatından çıkaracağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments