Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk asansöre binmek

Rüyada bozuk asansöre binmek

Rüyada bozuk asansöre binmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ele güne muhtaç olacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk asansöre binmek gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Rüyada bozuk asansöre binmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk asansör görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada asansörü bozuk görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada biriyle asansöre binmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, gelirinin çoğalacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok hızlı asansöre binmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, günlerini hastanede geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük asansöre binmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalettir.

Rüyada dar bir asansöre binmek refah düzeyinin yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık asansöre binmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments