Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle yukarıya çıkmak

Rüyada asansörle yukarıya çıkmak

Rüyada asansörle yukarıya çıkmak sıkıntılar son bulacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada asansörle yukarıya çıkmak gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarının biteceğine, işlerin de yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada asansörde yukarı çıkmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle yukarıya çıkmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden yukarı çıkmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada asansörle yukarı çıktığını görmek işlerin aksamayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, özgüveninin artacağına yorulur.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments