Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde asansör görmek

Rüyada evin içinde asansör görmek

Rüyada evin içinde asansör görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, ekmeğinin azalacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde asansör gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.

Rüyada evin içinde asansör görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada asansör içinde kalmak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada asansörün içinde olmak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörün içinde kalmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada asansörün içinde düşmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada evin içinde kedi görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde sinek görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada evin içinde siyah böcek görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments