Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunun ölçülmesini görmek

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, hastalıklarını yeneceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada boyunun ölçülmesini gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına alamet eder.

Rüyada ölçülü davranmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada ölçü görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, şansının artacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölçü aleti görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada boy ölçüsü almak mal mülk edineceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik ölçüsü vermek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments