Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölçü görmek

Rüyada ölçü görmek

Rüyada ölçü görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulur.

Rüyada ölçü gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili olaylar karşısında elinizden geldiği kadar esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada boy ölçüşmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada perde ölçüsü almak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada boy ölçüsü almak kazancın katlanacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine işaret eder.

Rüyada ölçü aleti görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, fedakârlıklar yapacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik ölçüsü vermek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, üzüntü duyacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments