Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölçü aleti görmek

Rüyada ölçü aleti görmek

Rüyada ölçü aleti görmek kendine geleceğine, hatalarını fark edeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölçü aleti gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada ölçü aleti görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölçülü davranmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına yorulur.

Rüyada beden ölçüsü almak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine yorulur.

Rüyada yüzük ölçüsü almak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada pantolon ölçüsü almak yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Rüyada terziye ölçü vermek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada boy ölçüsü almak aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments