Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy ölçüsü almak

Rüyada boy ölçüsü almak

Rüyada boy ölçüsü almak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boy ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeylerle yapmak zorunda olduklarınızı bir arada gerçekleştirecek yaratıcı yollar bulabilirsiniz.

Rüyada biriyle boy ölçüşmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalet eder.

Rüyada boy ölçüşmek işlerinden belirsizlik olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kara kara düşüneceğine alamet eder.

Rüyada boy ölçüsü almak öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine yorulur.

Rüyada ölçü aldırmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölçülü davranmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine işaret eder.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada perde ölçüsü almak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ticaret hayatına atılacağına delalet eder.

Rüyada yüzük ölçüsü almak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments