Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik ölçüsü vermek

Rüyada gelinlik ölçüsü vermek

Rüyada gelinlik ölçüsü vermek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, herkesin desteğinin alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, bol kazanç elde edileceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik ölçüsü vermek gördüyseniz:

  • Yeniden düzenlenmesi, üzerinden geçilmesi, zamanlamasının düzeltilmesi veya bir şekilde tekrar ele alınması gereken konular olabilir.

Rüyada gelinlik ölçüsü vermek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada beden ölçüsü almak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada parmak ölçüsü almak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işarettir.

Rüyada pantolon ölçüsü almak rütbenin yükseleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada boy ölçüşmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, ekmeğinin azalacağına işarettir.

Rüyada yüzük ölçüsü almak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments