Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölçülü davranmak

Rüyada ölçülü davranmak

Rüyada ölçülü davranmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ele geçen kazancın azalacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ölçülü davranmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikir ya da duygularınızı açıkça dile getirmeniz, karşı tarafın sizi anlaması için dua etmenizden daha faydalı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada ölçülü davranmak hayır işleri ile uğraşılacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada iyi davranmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada birine soğuk davranmak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin soğuk davrandığını görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada acele davranmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, amaçlarına ulaşacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada birine iyi davranmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işarettir.

Rüyada birinin iyi davrandığını görmek edilen duaların tutacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada ilgisiz davranmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, girilen yolda zarar edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments