Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kendisini çok yıpratacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sarsılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız meslektaşlarınızla bağlantı kurmanız veya size ilham veren kişilerden edineceğiniz bilgiler geleceğinizi ilgilendiren kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek bazı ortaklıklar kuracağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, şansının kendinden yana olacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına inanılır.

Rüyada ölçü aldırmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine delalettir.

Rüyada boy ölçüşmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölçü aleti görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kapı ölçüsü almak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, başarısının azalacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, dileklerin kabul olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments