Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, rahatsızlık vereceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalettir.

Rüyada terzinin ölçü aldığını gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada terziye elbise diktirmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek terzi görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan terzi görmek umutlarının tazeleneceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada terzi makası görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada terziye etek diktirmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın terzi görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments