Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy ölçüşmek

Rüyada boy ölçüşmek

Rüyada boy ölçüşmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, birikmiş parasının olacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada boy ölçüşmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Rüyada biriyle boy ölçüşmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işarettir.

Rüyada boy ölçüsü almak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, helal ekmek yiyeceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada boy ölçüşmek çaresizliğinin büyüyeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek daha rahat bir hayatı olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbise ölçüsü almak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada ölçü aleti görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik ölçüsü vermek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ölçülü davranmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments