Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölçü aldırmak

Rüyada ölçü aldırmak

Rüyada ölçü aldırmak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, işlerinin toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölçü aldırmak gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Rüyada ölçü aldırmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, ömrünün de uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölçülü davranmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yarar sağlamayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada kapı ölçüsü almak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beden ölçüsü almak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına işaret eder.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik ölçüsü vermek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmak ölçüsü almak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments