Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı ölçüsü almak

Rüyada kapı ölçüsü almak

Rüyada kapı ölçüsü almak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, geleceğin güzel olacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet eder.

Rüyada kapı ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada kapı ölçüsü almak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına yorulur.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölçü aleti görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, aydınlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada boy ölçüşmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada beden ölçüsü almak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, karanlığın biteceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret eder.

Rüyada perde ölçüsü almak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, bilgiyle donanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada terziye ölçü vermek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments