Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terziye ölçü vermek

Rüyada terziye ölçü vermek

Rüyada terziye ölçü vermek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada terziye ölçü vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olup, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, her daim bereketli işler yapacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada terziye ölçü vermek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kafa dinleyeceğine tabir olunur.

Rüyada terzi olmak çok büyük kazançlar sağlayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işaret eder.

Rüyada kadın terzi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada terzi görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Rüyada terziye etek diktirmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada erkek terzi görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada terzi dükkanı açmak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments