Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunun kısaldığını görmek

Rüyada boyunun kısaldığını görmek

Rüyada boyunun kısaldığını görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, ne yapacağına, ondan şifa göreceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Pervasız tutumunuz yüzünden ilişkiniz açışa çıkabilir.

Rüyada boyunun kısaldığını görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek sorunlarının sona ereceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, alim insanlardan sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun kısaldığını görmek gelirinden yana memnun olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada boyun kısaldığını görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments