Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, her istediğini elde edeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalettir.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına inanılır.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, sorunların hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyun kısaldığını görmek kafasını toparlayamayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin boyunun kısaldığını görmek hanesinin bollukla dolacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin boyunun kısaldığını görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments